Nesodden Bridgeklubb ble stiftet i 1957 og har klubbkvelder hver tirsdag med start klokken 18:00. Vi er medlem av Norsk Bridgeforbund og har for øyeblikket rundt 148 medlemmer.

På de ordinære spillekveldene våre deltar vanligvis 40 – 50 spillere. Det er ikke krav om medlemskap for å stikke innom og spille på spillekveldene våre, men for spillere som deltar regelmessig på klubbkveldene våre, forutsetter vi medlemskap i Norsk Bridgeforbund.

Uansett hvilken erfaring og kunnskaper om bridge du måtte ha, tror vi nok at du vil finne deg hjemme i klubben vår. Formålet med Nesodden bridgeklubb er å gi alle bridgespillere i distriktet - uavhengig av bridgefaglige kunnskaper og tidligere spilleerfaring - et ukentlig tilbud om å spille bridge i en hyggelig atmosfære og vennskapelig kappedyst.

Vi er registrert i frivillighetsregisteret.

Her er noen faktaopplysninger om spillekveldene våre:

 • Spillekveldene starter kl. 18.00 og varer til ca. 22.15 i A-puljen. B- og C-puljen spiller kortere som regel til rundt klokken 21. Sommerbridgen som spilles på Eklund (Jaer) begynner klokken 18:00.
 • På spillekveldene arrangerer vi bridgeturneringer som kan gå over 1 til 4 spillekvelder.
 • Turneringsavviklingen er datastøttet og vi benytter ferdig lagte spill på spillekveldene, slik at du får kontinuerlig tilbakemelding om resultatet av din innsats ved bridgebordet under spillingen. Alle resultater blir tilgjengelig på nett samme kveld.
 • Både av arrangementstekniske grunner og for at spillerne skal få anledning til å møte spillere på samme kunnskapsnivå, foregår spillingen i flere puljer på flerkveldsturneringer. Vanligvis er det 4 – 8 bord i hver pulje.
 • Hver spillekveld spiller alle de samme spillene i løpet av spillekvelden. Vanligvis spilles det 3 til 4 spill mot de andre parene.
 • På en spillekveld spilles gjerne mellom 24 til 28 spill i A og noe færre i B, og enda færre i C.
 • Det er ikke krav om at man må møte hver kveld, selv om turneringen går over flere spillekvelder.
 • Utgiftene til avvikling av klubbens aktiviteter dekkes ved en spilleavgift på kr.80,- per spiller per kveld. Medlemmer av klubben får e-faktura i ettertid, mens andre fortrinnsvis betaler på VIPPS 122976. Sommerbridgen inkluderer ikke servering så der koster det kr. 60,- per spiller per kveld.
 • Medlemskap i klubben kostet i sesongen 2024 kr.400,- pr. år. Avgiften går i hovedsak til Norsk Bridgeforbund, og fastsettes årlig med utgangspunkt i NBF’s medlemsavgifter.
 • Kaffe, kake, frukt/grønnsaker og mineralvann under spillingen er tilgjengelig i vår utmerkete selvbetjeningskafé. Dette er dekket av spillavgiften men det forventes moderasjon.
 • Du bør helst ha gjort avtale med en makker for kvelden, hvis vi skal kunne garantere deg å få spille. Har du ingen makker - eller du ikke kjenner noen aktuelle kandidater - så vil vi være behjelpelig med å finne en makker til deg. Alt du har å gjøre er å kontakte et av styremedlemmene i klubben.